Pilih Bahasa Anda!   malay english


Adakah Anda Sedang Mencari Cara-Cara Untuk Membuatkan Rambut Anda Tumbuh Dengan Lebih Cepat?

male & female                     
Adakah anda sedar bahawa rambut anda sudah tidak selebat seperti dahulu? Adakah anda bangun pagi, menyikat rambut and mendapati bahawa rambut yang mengumpal pada sikat anda bertambah banyak dari hari ke sehari? Adakah fakta anda mungkin akan menjadi botak sepenuhnya tidak lama lagi sangat merunsingkan anda? Rasa bakal kehilangan mahkota dalam hidup anda adalah sesuatu yang sangat menakutkan!

Sepanjang hidup kita, sering kali kita mengambil berat tentang penjagaan rambut. Ratusan iklan mengenai syampu, perapi dan juga pewarna rambut yang menjanjikan hasil rambut yang bersinar dan menawan serta-merta mungkin sedang bermain di dalam fikiran anda sekarang semasa anda sedang membaca petikan ini. Hanya dengan satu sentuhan rambut disertai dengan kipas angin sebagai latar belakang, mereka berjaya mewujudkan keinginan di dalam diri anda untuk segera masuk ke dalam kereta dan pergi mendapatkan produk-produk ini dengan segera seolah-olah ia boleh menyelesaikan semua masalah rambut anda. Mujurlah terdapat beberapa cara untuk membuat rambut anda tumbuh dengan lebih cepat.Jadi Apakah Caranya Untuk Menjadikan Rambut Tumbuh Lebih Cepat?

Kini iklan-iklan tentang rawatan rambut gugur ini semuanya seperti tidak lagi memberikan sebarang makna kepada anda.
Anda tidak lagi teruja tentang tips-tips untuk menjadikan rambut tumbuh lebih cepat kerana anda tahu ia tidak lagi
membantu situasi ANDA.
Agak sukar untuk anda teruja kerana anda tahu ia tidak akan membantu rambut anda untuk tumbuh dengan lebih cepat.
Anda sudah bosan mencari cara untuk melindungi rambut anda yang semakin nipis apabila anda keluar melakukan kegiatan harian anda.
Anda bosan dengan kulit kepala yang gatal serta menjenkelkan anda, rambut anda yang semakin banyak gugur dan kelemumur yang berterusan.
Tidak ada satu hari pun yang berlalu yang tidak membuatkan anda berfikir mengenai kepala anda yang semakin botak.
Dan rawatan penumbuhan rambut yang SUDAH berulang kali didengari tetapi yang tidak terjamin menjanjikan pulangan and juga agak berisiko untuk membuat pelaburan. 
Belum lagi masuk masalah keguguran rambut anda yang sentiasa menyebabkan anda kelihatan lebih tua.FAKTA TENTANG PUNCA MASALAH

bullet
Faktor Genetik / Keturunan
bullet
Ketidakseimbangan Hormon
bullet
Kulit Kepala Yang Kurang Sihat (tidak mendapat khasiat yang mencukupi)
bullet
Kerosakan yang berpunca dari bahan kimia

Bercakap mengenainya menambahkan kecederaan!


Anda memerlukan sedikit HARAPAN.
Anda perlu tahu terdapatnya cara untuk membuat rambut tumbuh dengan lebih cepat yang boleh membebaskan anda daripada semua kekecewaan yang anda telah alami sekian lama berkiatan dengan keadaan rambut anda.
Jawapannya mungkin jauh lebih mudah daripada apa yang anda fikirkan. Inilah masanya untuk anda menikmati potensi rawatan penumbuhan rambut yang terbaik yang anda pernah alami!
UntitledUntitledUntitled
Ananas Soap Website Visual 02

Sabun Ananas: Satu-satunya Cara Untuk Membuat Rambut Tumbuh Dengan Lebih Cepat

Jangan tinggalkan saya lagi! Teruskan membaca.....
Pada ketika ini, anda mungkin sedang menatap skrin sambil cuba untuk memahami sebab apa saya memberikan anda pengharapan hanya dengan menceritakan tentang sebuku sabun.
Anda akan sangat menyesal jika anda berhenti membaca sekarang.
Sabun yang bakal saya perkenalkan ini lansung tidak menyamai dengan mana-mana sabun biasa anda.
Potensi untuk anda mendapatkan rawatan penumbuhan rambut yang terbaik WUJUD dan jawapannya ada di SINI sekarang!
Jadi, bagaimanakah Sabun Ananas membuat rambut anda tumbuh semula?pineapple_plantation_690x394


Ia meransang penumbuhan rambut!

Kini anda boleh mendapat dorongan untuk membuang semua bahan kimia yang beracun, pewarna dan lain-lain bahan berbahaya untuk penumbuhan rambut kerana anda telah pun menemui cara semulajadi untuk membuat rambut tumbuh dengan lebih cepat.

Jika difikirkan, bukankah rambut anda berhak untuk berehat dan mendapatkan penjagaan dengan memilih alternatif yang lebih selamat?

SABUN ANANAS adalah cara utama yang ada di pasaran sekarang untuk membuat rambut anda tumbuh dengan lebih cepat. Dengan kajian menyeluruh yang dijalankan oleh penyelidik Jepun, enzim tertentu (bromelain) telah ditemui yang membantu menjadikan ANANAS SOAP berjaya dalam menggalakkan penumbuhan rambut.


Jadi Apakah Itu Bromelain?

Berikut merupakan satu lagi perkara yang mungkin agak menjenkelkan anda tetapi sebenarnya sangat mudah dari apa yang anda fikirkan. Enzim yang perpotensi untuk membantu dalam mendapatkan semula penumbuhan rambut sebenarnya boleh didapati di dalam buah-buahan tropika yang biasa kita semua makan.

Adakah buah nanas sedang terlintas di fikiran anda sekarang? Memang itu yang sepatutnya! Enzim ini, yang dikenali sebagai Bromelain, yang boleh didapati di dalam nanas. KUASA PENUMBUHAN RAMBUT yang amat menakjubkan daripada bromelain nanas ini hanya muncul selepas proses penapaian buah nanas dilakukan dengan penuh berhati-hati -selama 16 TAHUN sebelum ia sedia untuk digunakan!  Fungsi penumbuhan semula bromelain ini jauh melangkaui mana-mana benda yang pernah diketahui dalam sejarah hidup manusia. Penyelidik Jepun mendapati bahawa bromelain membantu merangsang epidermis pada kulit kepala untuk mengalakkan lagi penumbuhan sel-sel seterusnya akan mengembalikan integriti rambut yang telah rosak tanpa sebarang kesan sampingan yang dahsyat. Ini mungkin juga disebabkan keupayaan bromelain untuk menghapuskan kerandangan pada kulit kepala anda, dalam masa yang sama juga meningkatkan kadar penyerapan nutrien sebanyak tiga kali ganda.  Pada ketika ini, persoalan tentang bagaimana untuk merangsang kadar penumbuhan rambut adalah soalan yang tidak lagi releven. SABUN ANANAS juga tidak terhad untuk jantina tertentu. Produk penumbuhan rambut terbaik untuk lelaki dan wanita ini boleh menumbuhkan folikel rambut yang sihat dalam masa yang agak singkat. Tiada siapa yang akan terlepas peluang untuk mengalami pengalaman yang bakal menyelamatkan hidup mereka!Kuasa penumbuhan rambut Bromelain ini.....

Dengan bantuan ekstrak bromelain yang hebat disamping herba mujarab yang lain seperti serbuk kayu manis, serbuk amber dan minyak kelapa, SABUN ANANAS adalah formula intensif yang akan:


bullet   
Menghilangkan kotoran dan minyak dari liang dan folikel rambut - melarutkan 'kotoran' semasa anda membuihkannya!
bullet
Membersihkan "sebum" - minyak berlilin yang membuatkan kulit di bawah permukaan kepala tersumbat. Ia menyekat penumbuhan rambut anda sekarang - dan sabun biasa tidak akan berkesan menanggalkannya!
bullet
Melancarkan semula peredaran darah - peredaran darah yang sihat amat penting untuk penumbuhan rambut!
bullet
Berkhasiat dalam menyuburkan sel-sel penumbuhan rambut anda - aktifkan mereka betul-betul di AKAR rambut!
bullet
Meningkatkan imuniti dan kekuatan rambut - rambut yang anda idamkan!
bullet
Mengelakkan keadaan kulit kepala berminyak - yang akan benar-benar meningkatkan daya penampilan anda! Berikut adalah cara bagaimana sabun yang menakjubkan ini berfungsi:

1a


1b


1c

2a  
arrow  
2b  
arrow  
2c


Selepas 2 bulanSelepas 4 bulan


3a
                            

3b
                            
 
3c

Penafian: Foto yang dipamerkan di atas adalah keputusan berdasarkan kajian yang dilakukan di Jepun. Semua ini adalah foto imej sebenar.
Hasil yang diperolehi oleh setiap individu mungkin berbeza.
Wanita berusia 30+
     
     
Lelaki berusia lewat 30
     
     
Lelaki berusia 40+
     
     
Wanita berusia 50+

Kimi-Before    
   
Exif_JPEG_PICTURE    
     
Exif_JPEG_PICTURE    
          
何老師-BeforeUntitled
Selepas 1 bulan

Untitled
Selepas 3 bulan

Untitled
Selepas 3 bulan
   
Untitled
Selepas 3 bulanKimi-After

DVC00258

Exif_JPEG_PICTURE

何老師-afer

Penafian: Foto yang dipamerkan di atas adalah berdasarkan kepada pengguna dari Jepun dan Taiwan di bawah kuasa dan kebenaran eksklusif.
Semua ini adalah foto imej sebenar. Hasil yang diperolehi setiap individu mungkin berbeza.Arahan Penggunaan:

1.   Jangan gunakan syampu bersama-sama dengan sabun Ananas (boleh mengurangkan kesan
      penumbuhan rambut dengan separuh).

2.   Bilas dengan teliti kekotoran rambut and kulit kepala dengan air.
3.   Membuihkan sabun di tapak tangan ataupun memohon sabun Ananas secara terus ke atas kulit
      kepala dan rambut.
Urut perlahan-lahan kulit kepala dan rambut.
4.   Selepas urut, biarkan selama 30 saat.
5.   Bilas dan membersihkan sepenuhnya kulit kepala dan rambut dengan air.
Berikan diri anda kepuasan dengan rawatan kulit kepala setiap kali anda mencuci rambut anda. Anda tidak perlu lagi menyelesaikan masalah atau menerima hakikat bahawa anda akan menjadi botak selama-lamanya. Jadikan kehidupan anda sedikit lebih mudah kali ini! Nikmati rambut yang lebih KUAT, BERSINAR dan LEBIH SIHAT dengan SABUN ANANAS!

     Terdapat dua jenis Sabun Ananas untuk pilihan
Sabun Ananas Jenis Normal

normal_box

 
Ramuan Sabun Ananas Jenis Normal:
Minyak (Kelapa) Cocos Nucifera, Minyak (Sawit) Elaeis Guineensis, Air, Bromelain (Enzim Nenas), Gliserin, Sodium Hydroxide, Saccharum Officinarum (Tebu) Ekstrak, Honey (Madu) Ekstrak, Kayu Manis Ekstrak, Rosmarinus Officinalis (Rosmari) Ekstrak   Saranan:

   - Sesuai bagi mereka yang mempunyai
     penipisan rambut di linkaran bahagian
     kepala belakang.
   - Sesuai bagi mereka yang ingin mencegah
     penipisan rambut.
   - Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit
     kepala berminyak.
   - Sesuai bagi lelaki dan wanita berumur di
     antara 18 tahun - 35 tahun.
   - Sesuai bagi pengguna kali pertama.
  
Sabun Ananas Jenis Normal
(MYR100 Sebuku)
 
 

 
Lain-Lain Pilihan Pembayaran
Pembayaran melalui pemindahan bank :-
Bayar kepada:  BE Natural Care Sdn. Bhd.
Maybank akaun no.  :  5126 7932 0138
CIMB bank akaun no.:  800 798  6977

** Sila hantar resit pembayaran kepada sales@hairgrowthsoap.com ATAU menghantar mesej (WhatsApp, WeChat, LINE) kepada +6016-267-3680 selepas pembayaran dibuat.
Harga yang disenarai termasuk caj penghantaran di
 dalam Malaysia. Sila semak kos penghantaran dengan kami sebelum membuat pesanan yang melibatkan penghantaran ke luar negara. Penghantaran mengambil masa selama 4~7 hari.

Kombo Set
( Sabun Ananas Jenis Normal
+ PISUM Tonik Rambut )
  
normal+tonik

Ramuan Tonik PISUM:
Air, Kigelia Africana Ekstrak, Ginkgo Biloba Ekstrak, Salvia Sclarea (Clary) Ekstrak, Kayu Manis Ekstrak, Peptida Kacang Kapri, Minyak Kastor PEG-40 Hydrogenated,  Mentol, Minyak Lavender, Minyak Bunga Kenanga, Phenoxyethanol, Ethylhexlglcerin
       
Saranan:

- Termasuk saranan Ananas Jenis Normal di
  atas
.
- Sesuai bagi mereka yang kulit kepala
 
berkelemumur.
- Sesuai bagi mereka yang mengalami kulit
 
kepala gatal.
                                                              

 
Sabun Ananas Jenis Normal  + Tonik PISUM
(MYR150/set)

 


Lain-Lain Pilihan Pembayaran
Pembayaran melalui pemindahan bank :-
Bayar kepada:  BE Natural Care Sdn. Bhd.
Maybank akaun no.  :  5126 7932 0138
CIMB bank akaun no.:  800 798  6977

** Sila hantar resit pembayaran kepada sales@hairgrowthsoap.com ATAU menghantar mesej (WhatsApp, WeChat, LINE) kepada +6016-267-3680 selepas pembayaran dibuat.
Harga yang disenarai termasuk caj penghantaran di
 dalam Malaysia. Sila semak kos penghantaran dengan kami sebelum membuat pesanan yang melibatkan penghantaran ke luar negara. Penghantaran mengambil masa selama 4~7 hari.
Sabun Ananas Jenis Deluxe

 
deluxe_box
 
Ramuan Sabun Ananas Jenis Deluxe:
Bromelain (Enzim Nenas), Minyak (Sawit) Elaeis Guineensis, Air, Gliserin,
Minyak (Kelapa) Cocos Nucifera, Kayu Manis Ekstrak, Saccharum Officinarum (Tebu) Ekstrak, Rosmarinus Officinalis (Rosmari) Ekstrak, Sodium Hydroxide, Honey (Madu) Ekstrak, Serbuk Ambar, Serbuk Mutiara.


  
Saranan:

- Sesuai bagi mereka yang tidak mempunyai
  rambut di dahi.
- Sesuai bagi mereka yang tidak mempunyai
  rambut lebih daripada separuh kepala
  ataupun botak.
- Sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit
  kepala sangat berminyak.
- Sesuai bagi lelaki dan wanita yang berumur
  35 tahun ke atas.

 
Sabun Ananas Jenis Deluxe
(MYR150 Sebuku)


 
 
Lain-Lain Pilihan Pembayaran
Pembayaran melalui pemindahan bank :-
Bayar kepada:  BE Natural Care Sdn. Bhd.
Maybank akaun no.  :  5126 7932 0138
CIMB bank akaun no.:  800 798 6977

** Sila hantar resit pembayaran kepada  sales@hairgrowthsoap.com ATAU menghantar mesej (WhatsApp, WeChat, LINE) kepada +6016-267-3680 selepas pembayaran dibuat.
Harga yang disenarai termasuk caj penghantaran di
 dalam Malaysia. Sila semak kos penghantaran dengan kami sebelum membuat pesanan yang melibatkan penghantaran ke luar negara. Penghantaran mengambil masa selama 4~7 hari.

 
Kombo Set
( Sabun Ananas Jenis Deluxe
+ PISUM Tonik Rambut )

deluxe+tonik

Ramuan Tonik PISUM:
Air, Kigelia Africana Ekstrak, Ginkgo Biloba Ekstrak, Salvia Sclarea (Clary) Ekstrak, Kayu Manis Ekstrak, Peptida Kacang Kapri, Minyak Kastol PEG-40 Hydrogenated, Mentol, Minyak Lavender, Minyak Bunga Kenanga, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin


 
Saranan:

- Termasuk saranan Ananas Jenis Deluxe
  di atas.

- Sesuai bagi mereka yang kulit kepala
 
berkelemumur.
- Sesuai bagi mereka yang mengalami kulit
 
kepala gatal.
Sabun Ananas Jenis Deluxe  + Tonik PISUM
(MYR200/set)

 

 
Lain-Lain Pilihan Pembayaran
Pembayaran melalui pemindahan bank :-
Bayar kepada:  BE Natural Care Sdn. Bhd.
Maybank akaun no.  :  5126 7932 0138
CIMB bank akaun no.:  800 798  6977

** Sila hantar resit pembayaran kepada sales@hairgrowthsoap.com ATAU menghantar mesej (WhatsApp, WeChat, LINE) kepada +6016-267-3680 selepas pembayaran dibuat.
Harga yang disenarai termasuk caj penghantaran di
 dalam Malaysia. Sila semak kos penghantaran dengan kami sebelum membuat pesanan yang melibatkan penghantaran ke luar negara. Penghantaran mengambil masa selama 4~7 hari.

   

Keguguran rambut adalah BUKAN sesuatu yang tidak dapat dielakkan. Ia juga bukan hanya sebahagian daripada "process penuaan" - lagi!

Jika anda tidak bersetuju bahawa "Botak adalah Cantik"...dapatkan SABUN ANANAS hari ini dan kembali ke masa silam anda semula!
INFORMASI

Hubungi Kami:    
BE Natural Care Sdn. Bhd.  (1174961-K)
Block B-7/2, Jalan Selaman 1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
Telephone No.:  +603-4270-1171 OR +6016-267-3680
Email:  sales@hairgrowthsoap.com

Privasi Polisi (maklumat lanjut...)  /  Penafian (maklumat lanjut...)  /  Polisi Pembatalan, Pemulangan & Bayaran Balik (maklumat  lanjut...) /

Soalan Lazim Ditanya (maklumat lanjut...)
_________________________________________________________________________________________________________________
Copyrights @2014    www.HairGrowthSoap.com